خانه / مقالات / مزاج شناسی

مزاج شناسی

برگزاری دوره های آنلاین مزاج شناسی در کنارشاپ… برای اطلاعات بیشتر به قسمت دوره های آموزشی در منوی اصلی سایت بروید…

مزاج و خواص دانه‌ها

grain properties

خواص دانه ها
مزاج دانه ها

دوره انلاین مزاج شناسی

برگزاری دوره های انلاین مزاج شناسی در کنارشاپ

مزاج و خواص دانه‌ها

grain properties

خواص دانه ها

مزاج شناسی و قوت دانه‌ها :

مزاج شناسی گندم : در درجه اول گرم و تر، بسیار مغذی است. جو: در درجه اول سرد و خشک، غذاییت آن نسبت به گندم کمتر است ولی باز کننده عروق و نفاخ است. نخود سفید : در درجه اول گرم و تر، گرمی بخش و تقویت کننده بدن است، نخود سیاه و قرمز قوت بیشتری نسبت به نخود سفید دارند. عدس: سرد و خشک، تاریک کننده نور چشم است. جاورس و ارزن: هر دو سرد و خشک‌اند، باعث حبس شکم و بند آمدن اسهال میشوند. باقلا: سرد و خشک، نفخ آور و تولید کننده خون غلیظ است. تخم شنبلیله: گرم و خشک ، ملین و رقیق کننده خون است. ماش: سرد و تر ولی مایل به خشکی است، تولید کننده خون صالح اما دیر هضم است. لوبیا: قرمز و سیاه و سفید آن، گرم و تر است و نفخ آور و برای معده نفاخ نامطلوب است. بذر کتان: گرم و تر، ملین و تقویت کننده نیری جنسی است. شاهدانه: گرم و خشک، سر درد آور است. برنج: در گرمی و سردی معتدل اما خشک است، یبوست آور و قابض است.

مزاج و قوت دانه‌ها
مزاج و قوت دانه‌ها
X
X